RECHERCHE
VILLE DE DESIGN
EGO MAGAZINE
ARCHIVES
Presenhuber House
Austerité et esprit Zen par AFGH (en anglais)
A.D. + Valentin Jeck, le 25 août 2008
House Presenhuber by AFGH_Valentin Jeck
House Presenhuber by AFGH_Valentin Jeck
 
In urban planning terms, the building closed a permanent gap in the village structure whilst the dimensions correspond to those of the adjacent houses. Over time the village was periodically hit by fires, meaning that the original timber structures disappeared and were replaced by the stone houses that give the settlement its indigenous character today. The use of concrete as the main building material pays justice to this stone appearance. Only the inner walls and ceilings of the living and bedrooms are lined in plywood panelling to give the rooms a warmth and comfort and as an approximation of the traditional sheltered feeling of a mountain dwelling. The solidness of the of ground storey is likewise a common regional feature.

House Presenhuber by AFGH_Valentin Jeck
House Presenhuber by AFGH_Valentin Jeck
 
House Presenhuber by AFGH_Valentin Jeck
House Presenhuber by AFGH_Valentin Jeck
 
House Presenhuber by AFGH_Valentin Jeck
House Presenhuber by AFGH_Valentin Jeck
 
<   1  2  3  4  5   >
IMPRIMERENVOYER À UN AMIHAUT DE PAGE
HÔTELS-BOUTIQUES
AGENDA
NEWSLETTER


giubbotti peuterey Peuterey Outlet giubbotti peuterey peuterey online